MENU
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MeetUP – Dit werkt! (Tilburg)

24 april, 2023 van 13:30 - 17:30

Waar: Tilburg

Voor: experts in de uitvoering van alle perspectieven. Ook welkom: management, directie, bestuur en beleid.

Aantal deelnemers: 100

Bedoeling: leren, inspireren en ontmoeten. Wat werkt goed voor kinderen en gezinnen? Wat werkt goed als je samen verantwoordelijkheid wilt nemen? En wat werkt goed om het jeugdhulplandschap te verbeteren? Kom inspiratie opdoen en leren van de lessen en werkzame elementen van je collega-experts.

Programma: werkcafé met een gezamenlijke StartUP over een specifiek thema. Daarna kies je twee thematafels waar je in kleine groepen kennis en ervaringen uitwisselt

Thema’s: gelijkwaardig samenwerken met de jeugdige en het gezin, traumasensitief werken, omgaan met suïcidaal gedrag in combinatie met autonomie bevorderend beleid, samenwerken met de regionale expertteams en procesversnellers, K-EET, Ketenbreed leren, Ombouw en afbouw Jeugdzorg+ en Wonen doe je thuis in combinatie met onvoorwaardelijk /kleinschalig wonen, Data-ondersteunend leren (DOL) en Netwerkontwikkeling.

Data: we organiseren een MeetUP op 24 april (Tilburg), 3 juli (Goes), 18 september (Roosendaal) en 13 november (Den Bosch). De bedoeling is steeds hetzelfde, de thema’s en sprekers kunnen verschillen.

Aanmelden:
Alle beschikbare plaatsen zijn vergeven! 
Meld je gerust nog aan. We zetten je dan op de wachtlijst. Vrijdag 21 april einde dag krijg je bericht of je alsnog kunt deelnemen.

Gegevens

Datum:
24 april, 2023
Tijd:
13:30 - 17:30
Evenement Categorie: